Wie schrijft?

Luuk van Loon

Mijn Ebook, die ‚wordt geroepen hoe te om een honddoos‘ te bouwen werd gepubliceerd op de eerste dag van de uitdaging van de honddoos. Ik zal de tweede uitgave in Juli 2013 publiceren. De eerste uitgave is hier beschikbaar.

Ik leef in Amsterdam en het werk in marketing voor de Nederlandse post. Ondertussen ben ik een student psychologie bij de Universiteit van Amsterdam. Mijn werk is hoofdzakelijk verwant met dierlijk gedrag, psychologie, en sociale kennis. In de laatste zes jaar die ik in verscheidene projecten heb gewerkt, als volgt. Voor het eerste project dat ik met de Universiteit van de Vrije Staat en de Nederlandse Veterinaire Maatschappij (VVD) heb gewerkt als onderzoeker in een veterinaire onderzoekseenheid. In 2009, in de capaciteit van een Doctoraatkandidaat in dierlijke psychologie, werkte ik met VVD op een project samen dat hondskennis met betrekking tot een verscheidenheid van taken impliceert. Voor het tweede project, maakte ik deel uit van een team dat met VVD werkt, op het gebied van gedragsbeheer werkt voor de honden.

Wat ik leuk vind

Mijn hartstocht moet honden helpen en eigenaars helpen en voorlichting over de behoefte aan honddozen opheffen.

Ik ben een hondeigenaar zelf en ik ben een lid ook van de hondgemeenschap. Als u in het onderwerp geinteresseerd bent te klikken gelieve de knoop aan de linkerkant en u zal aan de rechtse kant worden genomen waar ik posten heb geschreven die u kunnen helpen meer over honddozen begrijpen. De Hondvakje opdracht van het Project moet betaalbare, veilige, en toegankelijke hondvakjes aan honden en eigenaars in behoefte verstrekken. Ik wil deze plaats makkelijk te gebruiken maken. Daarom creeerde ik deze plaats. Ik hoop dat u de informatie hier zult vinden interesserend en dat u ook de middelen zult vinden die u en uw honden zullen helpen. Het Hondvakje Project zal altijd hier voor u zijn, en ik hoop u de plaats zult gebruiken om me en uw hond te steunen.

U kunt mijn andere dogbox verwante blog hier ook bekijken.

Ik wilde altijd dit doen omdat ik denk het groot is om een doos met u te hebben. Er zijn ook honddozen die specifieker zijn voor katten. Ik heb ook een hond die Italiaans Terrier is, dat ik hier van een zeer aardige schuilplaats in Nederland kreeg. Het is een werkelijk aardige hond. Het is een beetje groot voor een doos, maar dat is enkel een persoonlijk advies. Er zijn een werkelijk kleine doos en een grote doos, en een kleinere maar betere doos.

Denkt u dat more and more mensen honden zouden moeten bezitten? Meer zie ik dit, houd ik van het meer. Mijn zoon is zeven maanden oud, zo bezit ik hem reeds. Wij hebben een oud puppy en het is werkelijk hard. Als u meer van dit wilt zien, moedig ik u aan om me bij het gesprek op onze Facebook-pagina aan te sluiten, of onze blog te bezoeken. Het zou aan ons werkelijk nuttig zijn als u een commentaar verliet, zodat wij meer over u kunnen leren. Zoals voor u, heb ik reeds velen, vele commentaren ontvangen.

In 2012, werd ik geïnterviewd door Vrij TV op de Nederlandse versie van de show de Laag van de Mensen. De show was voor een show genoemd ‚Vrij DE Kjekken‘ of de Nederlandse Laag. In de episode, vroeg Vrij me hoe de honden hun dozen kunnen gebruiken om alle soorten voorwerpen te dragen. Ik beantwoordde deze vraag door over de verschillende delen van onze hersenen te spreken wanneer wij over dozen denken.

De eerste gestelde vraag was, wat is de functies in dit specifieke geval van onze doos? Ik beantwoordde dat in onze bijzondere situatie, onze doos twee functies heeft: De eerste functie is dat het een voorwerp is wij dingen van kunnen nemen, die wij kunnen gebruiken om dingen te dragen. De tweede functie is de capaciteit van de hond om de dingen te dragen die hij heeft willen om zijn doos dragen en gebruiken om dit te doen. In het eind van de episode, kon hij zijn favoriet stuk speelgoed door de keuken en op het terras dragen.

Mijn vader vertelde me altijd dat ik iets voor mijn honden moet doen. Zo hier is het, wil ik met u de beste honddozen daar delen.

Wat is een Honddoos?

Een honddoos is een doos die voor uw hondsmetgezellen is ontworpen. Het wordt vaak gebruikt om uw jongen veilig en comfortabel te houden wanneer vanaf huis. Zij worden ontworpen om uw hond toe te staan om in hun natuurlijk milieu te zijn. Wanneer u een hond krijgt, moet u een veilige plaats kiezen, hen te spelen of te houden van het. De honddoos wordt ontworpen zodat kunnen uw honden in hun comfortstreek zijn, zonder het moeten zich over hun veiligheid ongerust maken.

De honddozen die net worden gebouwd zullen zoals een huis zo veilig zijn en de hond kan hetzelfde soort pret hebben zoals een familie.

De honden kunnen ook worden genomen buiten om uit te oefenen en te socialiseren, makend tot de hond de ster van de show.